Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket a Facebookon
Unikornis Blog
2018.01.15 18:26

2017 Karácsony legtöbbet vásárolt unikornis cuccai

top_unikornisos_cuccok

Összegyűjtöttük 2017 Karácsonyára várásolt TOP 5 unikornisos terméket.

Gondolnád, hogy ezek a legnépszerűbbek?

Neked melyik a kedvenced? 

 

2017-ben indítottuk el Magyarország első unikornis webshopját, hogy elérhetővé tegyük itthon is azokat a termékeket, amiket mi egyszerűen imádunk.

Jöhet bármi, ami unikornis, mindent gyűjtünk, igazi fanatikusok vagyunk! :)

Ezekből a termékekből válogatjuk ki a legjobbakat, amiket a webshopba is feltöltünk, hogy ti is egyszerűen hozzájuthassatok. De nézzük, mik voltak ezek közül is a legjobbak szerintetek tavaly Karácsonykor! :)

 

 

 

5. I'm a unicorn pulcsi

Mondhatni, hogy unikornis rajongóknak kötelező darab, de ez igaz a listában következő többi cuccra is :)

Kényelmes, puha pulcsi, kenguru zsebbel és I'm unicorn felirattal. Eddig nem olyan extra, de a kapucnia tutira feldobja ezt a ruhát. Ha felhúzod a kapucnit, igazi unikornis leszel a rajta található fülecskéktől és unikornis szarvtól. Vicces és cuki egyszerre. Imádjuk! 

Kattints a képre, ha megrendelnéd! :)

unikornis pulcsi

4. Unikornis papucs

Ha már ránézünk erre az unikornisos papucsra, akkor is nevetnünk kell. Imádjuk a mosolygós ki fejét. Ebben a papucsban biztos, hogy jó kedvűen telik a nap. Egy mérteben rendelhető, kb 37-41-es lábra. Pihe, puha, kényelmes. Cuki ajándék, ha valakinek fel akarod dobni a napját.

Kattints a képre, ha megrendelnéd! :)

unikornisos papucs

3. Unikornis overál, pizsama

Meglepődtünk, hogy ilyen sokan rendeltek overált (vagy pizsamát, ki minek használja :) ), azt hittük, kevesen vállaljátok be, de tévedtünk :) . Az biztos, hogy ez az egyik legmenőbb unikornisos cucc! 

Akár otthoni használatra, akár fesztiválra tökéletes darab. Otthon kiélvezhető benne, hogy pihe, puha anyagból készült. Annyira jó belebújni! 

Aki pedig bulizni vagy fesztiválra megy benne, tuti feltünést fog kelteni. Ti is tudjátok, az unikornisok a legkirályabbak! 

Kattints a képre, ha megrendelnéd! :)

unikornisos pizsama

2. Unikornis fülhallgató

Második helyezet lett ez a cuki unikornisos fülhallgató. Mi is használjuk, imádjuk. Rendeteg irigy pillantást kaptunk már az utcán, amikor mások meglátták, hogy mennyire menő fülhallgatónk van! :) Egyszerűen szuper.

Jack dugóval rendelkezik, a legtöbb telefonnal kompatibilis, kivéve az iPhone-okat.

Kattints a képre, ha megrendelnéd! :)

unikornisos fülhallgató

1. Unikornis mamusz

Ez ugye senkinek nem okozott meglepetést, hogy a mamusz lett az első? :) Abszolút tartolt az unikornisos mamusz Karácsonykor. Biztosan sokaknak tette boldogabbá az Ünnepeket egy ilyen szuper ajándék. 

A papucshoz hasonlóan egy méretben rendelhető, ami a ruganyos kialakításának köszönhetően kb 37-41-es lábméretre jó. Már több terméknél is írtam, hogy pihe, puha, de mit tehetek, ha az unikornisos cuccok már csak ilyenek :) Szintén kötelező darab! 

Csak ősszel és télen rendelhető! Kattints a képre, ha megrendelnéd! :)

unikornis mamusz

 

 

Webáruház készítés